Garantie

Voor alle items die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantietermijn. Wettelijke garantie betekent dat een product is of doet wat een klant er naar redelijkheid van mag verwachten. Sommige producten hebben tevens een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken, niet veroorzaakt door verkeerd of grof gebruik, dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons.

Heb je vragen over de garantie van een specifiek product? Neem gerust contact met ons op via info@inthecloudz.eu.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om je klacht eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@inthecloudz.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.